Tokok tokjaiban. Kezünkben a Pitaka új iPhone 11 és 11 Pro, valamint AirPods Pro tokjai

tokok tokjaiban

Írtunk már róluk számtalanszor, például az autós tartó cikkünkben.

Az Apple a saját szilikon és bőr tokjain is változtatott, többek között ugye a kamera miatt nagyobb lyuk került a tok hátuljára. Ezen túl a tokok belülről már nem szövetborítású vagy adott esetben szilikon gombokkal rendelkeznek, hanem rendes fém van helyettük a bőr típusok esetén.

A Pitaka most kiadott egy még vékonyabb és még könnyebb tokot az iPhone hez és iPhone 11 Pro-hoz, valamint már az AirPods Pro-nkat is tudjuk védeni vele. A Szifon. Nézzük meg, mire képesek az új Pro tokok!

tokok tokjaiban

Maga a termék  aramidból készül, ami egy rendkívül masszív, kevlár típusú anyag, de annál jóval erősebb és könnyebb. Tehát elmondhatjuk, jóformán golyóálló az iPhone tokunk, már ha ez számít. Szinte törhetetlen, és rendkívüli védelemmel látja el tokok tokjaiban készüléket.

kis parazita emberben

Lényegében ez a világ egyik legvékonyabb tokja, ami D aramid anyagból készült, súlya mindössze 10 gramm. A Pitaka természetesen nem csak a hátoldalát védi az iPhone-nak, hanem az oldalát is kihagyva a gombokat valamint az alját és rányúlik egy nagyon picit a kijelzőre is. Ezáltal az ütések ellen nem csak hátulról, de a sarkokon is, valamint a pofára eséstől is védi.

a kábítószerek majd a pinwormok

A tok a szerkezete miatt rendkívül jól elnyeli az ütéseket. Az új AirCase lényegében egy még könnyebb Pitaka tokazonban ennek a könnyedségnek megvan az ára is.

Kezünkben a Pitaka új iPhone 11 és 11 Pro, valamint AirPods Pro tokjai

Sajnos ő nem tartalmaz fémlapot, így nem kompatibilis az autós töltővel, valamint a különböző kiegészítőkkel, ahol szükségünk lenne erre.

Ez lényegében hátrány és előny is.

🏆 Live stream Doopie Cash 🏆 - Bitcoin \u0026 Crypto - Is Bitcoin het Nieuwe Goud??!

Aki nem szeretne autós- vagy asztali vezeték nélküli töltőt a Pitakától, nyugodtan megvásárolhatja a könnyebb tokot, míg ugye a tokok tokjaiban, évek óta elérhető tok is megvásárolható beépített fém lappal. Természetesen mindkét termék esetén működik a vezeték nélküli töltés.

tokok tokjaiban

Egyik Pitaka iPhone tokkal sem lőhetünk mellé, mi kifejezetten ajánljuk őket, az erekben élő férgek fogtok bennük csalódni. Itt is ugyanazt kapjuk, mint mint az iPhone esetén, egy rendkívül kényelmes, könnyű, vezeték nélküli töltést is támogató, ultra erős tokot. A Pro-hoz Pro tok jár, a Pitaka nem bízta a véletlenre, már az új AirPods-hoz is megvásárolható a tokjuk.

tokok tokjaiban

Hamarosan folytatjuk a Pitaka termékek tesztelését a különböző asztali tartókkal! Ezek még érdekelhetnek:.

A Dell Európában is elérhetővé tette az 5G-képes Dell Latitude modellt Az 5G nem csupán egy ráncfelvarrás, egy egyszerű frissítés a vezeték nélküli hálózatok technológiájában, hanem az átalakulás felé vezető út. Minden út az első lépésekkel kezdődik, és a Dell Technologies most egy újabb ilyen lépést tett meg afelé, hogy egyre több emberhez és helyre eljuthasson az 5G technológia. Azok a cégek, amelyeknek növekedési kilátásai nem csökkentek jelentősen, általában a távmunka kihívását is jobban tudták kezelni. A fő feletti cégek jobb munkaerőmegtartó képességről számoltak be, és körükben volt inkább pozitív a távmunka munkaerőhatékonyságra gyakorolt hatása is.

További a témáról