Szécsi lecsója: vízilabda-ikonunk titkos receptje a konyha szívében
Stohl András harmadik komoly kapcsolata sajnos véget ért: Vica már a nagy baráti összejöveteleken sem volt ott, hogy támogassa. A szakítás után készült fotók is tanúsítják, hogy a színész élete új fordulatot vett.
Traktorra cserélte az úszósapkát a világklasszis kapus, élvezi a munkát a tehenek körül, a földjein tölti a mindennapjait. Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Heves vármegyei Kömlőn vezeti a családi gazdaságát.
Sportolóként egész életem során elengedhetetlen volt számomra, hogy tudatosan odafigyeljek arra, mit fogyasztok. Az energia, az állóképesség és a koncentráció mind-mind szorosan összefonódik a táplálkozásommal. Meggyőződésem, hogy nem szabad felszínes vélemények alapján ítélkezni ezekről a kérdésekről. Fontos, hogy megismerjük a tudományos ismereteket, és tisztában legyünk azokkal az emberekkel, akik azon fáradoznak, hogy minőségi és biztonságos élelmiszereket juttassanak el hozzánk - hangsúlyozza Szecska.
Elhanyagoljuk a helyi gazdálkodókat, pedig meg kell mutatni a hagyományos ízeket, támogatni kell a kézműves termelőket - véli Papp Zsolt György, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Szerinte reneszánsza van a piacoknak, és a jó minőségű alapanyagokat mindenki szívesebben veszi le a polcokról. A NAK folyamatosan segíti a magyar termelők munkáját, és új kampányuk során szeretnének minél többeket meggyőzni arról, hogy fogyasszanak magyar termékeket. Az agrárium a mindennapjaink láthatatlan alappillére - nélküle nem kerülne étel az asztalunkra. Ha nem lenne mezőgazdaság és állattenyésztés, nem lenne mit ennünk, hiszen minden falat valahol egy gazda keze nyomát viseli. Kampányunk célja, hogy tényekre alapozva helyreállítsuk a bizalmat elsősorban az állati eredetű termékek iránt, valamint, hogy hosszú távú párbeszédet teremtsünk az agrárium szereplői és a társadalom között - nyilatkozta az elnök.
Szécsi véleménye szerint, ha valami nem csíp, akkor az nem igazán lehet magyaros! Ennek szellemében a lecsóba is egy kis csípős paprika került, hogy igazán pikáns legyen. A gazdag ízeket pedig a füstölt kolbász és a friss, háztáji tojás varázsolja még különlegesebbé. Most pedig oszd meg velünk a receptet!