Korda György nem mindennapi eseményen fog tanúskodni: egy különleges esküvőn, ahol az érzelmek és az ünneplés találkoznak.

Tavaly nyáron érkezett a hír, hogy Csocsesz lánya, Karolina, és párja, Norbi, szűk családi és baráti körben hivatalosan is összekötötték az életüket. A fiatal pár már hat éve osztozik az élet örömein. Most pedig, hasonlóan a mulatós királyhoz, Norbi is készül arra, hogy menyasszonyával, Angélával kimondja a boldogító igent. Az eseményt nemcsak az esküvő különlegessége emeli ki, hanem az is, hogy a zenész a saját születésnapján mondja ki az igent, 120 vendég és tanúja, Korda György társaságában.
Csocsesz a Blikknek mesélt az esküvő előkészületeiről, és elárulta, hogy a nagy napra éppen egy zenész születésnapján fog sor kerülni.
Jövő hét péntekén, a születésnapommal egybekötve, egy igazán különleges eseményre készülök: az esküvőmre! Az előkészületek már javában zajlanak, és izgatottan várom, hogy végre megélhessem ezt a csodás napot. Szerdán már útnak is indulok a gyönyörű Szőlősgyörökre, ahol a templomi ceremóniát tartjuk majd. A polgári szertartásra a helyi polgármester, aki egyben a jó barátom is, fogja vezetni az eseményeket, hiszen ő az anyakönyvvezető. Ami még különlegesebbé teszi ezt a napot, hogy az egyik legközelebbi barátom, Korda Gyuri lesz a tanúm. Alig várom, hogy együtt megosszuk ezt a boldog pillanatot!
- Osztotta meg a lap munkatársaival Csocsesz, aki különleges ünnepi lakomát álmodott meg a nagy napra. Ráadásul nem csupán a tervezésben, hanem a finom falatok elkészítésében is aktívan részt vállal.
A kedves polgármester barátom családja a vendéglátás világában tevékenykedik, ezért úgy döntöttünk, hogy az ételeket nem étteremből hozatjuk, hanem saját kezűleg készítjük el, helyi alapanyagok felhasználásával.
A menü a klasszikus magyar konyha ízeit idézi meg, és ínycsiklandó fogásokkal várja a vendégeket. Kóstolhatják a felséges körmös pacalpörköltet, a gazdag marhapörköltet, valamint sok más húsos ételt, amelyek garantáltan elvarázsolják az ízlelőbimbókat. A változatosság jegyében zöldségek és sajtfélék is helyet kapnak az asztalon, így mindenki felfedezheti a saját kedvencét.
"Természetesen én is aktívan részt veszek a húsok előkészítésében és sütésében, de mellettem még négy másik hölgy is hozzájárul a munkához, hiszen 110-120 embert kell jóllakatnunk, ami igencsak nagy kihívás" - osztotta meg a lebonyolítás részleteit.